Πολίσματα

Αυθεντικές Κατοικίες

Τα Πολίσματα βρίσκονται στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας, 350 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο. Η τοποθεσία χαρακτηρίζεται από την υπέροχη θέα στο μεσσηνιακό κόλπο, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και την πλούσια ευωδιά των ελαιώνων.

Με σεβασμό στη φύση και τον τόπο δημιουργήσαμε τέσσερις πλήρως εξοπλισμένες πέτρινες κατοικίες στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον. Σκοπός μας είναι να μετατρέψουμε τη διαμονή σας στην Καρδαμύλη σε μια αξέχαστη  εμπειρία, γεμάτη όμορφες εικόνες και στιγμές ξεγνοιασιάς και απόλυτης χαλάρωσης.

Οι αυτόνομες κατοικίες μας  προσφέρουν ιδιωτικότητα, απομόνωση και ησυχία σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα στη θάλασσα της Καρδαμύλης, το βουνό, τον ελαιώνα και τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα.

Όλες οι κατοικίες διαθέτουν ιδιωτικό τζακούζι και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 5 άτομα.

Κατά την εποχή του Ομήρου Πολίσματα ονόμαζαν τα μικρά βασίλεια. Τέσσερα από αυτά ήταν η Ζαρνάτα, το Λεύκτρο, η Ωριά και η Πασσαβά από όπου και πήραν τα ονόματα τους οι πέτρινες μεζονέτες του συγκροτήματος.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μια αξέχαστη διαμονή.

Παροχές Καταλύματος

Jacuzzi
Σκάφος
Μεταφορά από/προς Αεροδρόμιο
BBQ
Wifi (5G)
24ωρη Υποδοχή
Χρεωστ. Κάρτες
Χρηματοκιβώτιο
Αποθήκευση Αποσκευών
Πάρκινγκ
Θέα στη Θάλασσα
Κλιματισμός
Πολίσματα

Φωτογραφίες

COVID-19


Σας ενημερώνουμε ότι το κατάλυμα μας είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου, βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19. Όλο το προσωπικό του καταλύματος έχει λάβει την απαιτούμενη εκπαίδευση για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Το κατάλυμα έχει λάβει σήμα πιστοποίησης «Health First»