Παραλίες

Η «επίσημη» παραλία είναι τα Ριτσά, περίπου 1 χλμ. δυτικά του οικισμού, μεγάλη παραλία με κρυστάλλινα νερά και βοτσαλάκι.

Το Καλαμίτσι είναι μία γραφική παραλία που βρίσκεται περίπου 1,5 χλμ. από τον οικισμό, με βότσαλο αλλά και άμμο. Έχει κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά.

Ο Φονέας, 2,5 χλμ. νοτιοανατολικά της Καρδαμύλης, ένας πολύ κλειστός κόλπος με βότσαλο και πράσινα νερά. Προσφέρει φυσική σκιά και αποζημιώνει τον επισκέπτη με την μορφολογία του.

Στην ίδια περιοχή, λίγο πιο πέρα, βρίσκονται τα Δελφίνια μια άλλη μεγάλη και δημοφιλής παραλία με γαλαζοπράσινα  νερά, σκούρα άμμο, και βότσαλα.

Πιο ανατολικά, η Καλογριά είναι μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες της περιοχής. Κλειστός κόλπος με καταγάλανα νερά και ψιλή άμμο.

Λίγο πιο πέρα η μεγάλη παραλία της Στούπας που απλώνεται ακριβώς μπροστά από τον κεντρικό δρόμο, με χοντρή άμμο.

Σε απόσταση 10 χλμ. Από την Καρδαμύλη και δίπλα στον Άγιο Νικόλαο βρίσκεται η παραλία του Πανταζή με χοντρή σκούρα άμμο.

Για τους λάτρεις της άγριας ομορφιάς πριν την Τραχύλα βρίσκεται το Καταφύγιο. Ένα μέρος που προσφέρεται για βουτιές, με λείους βράχους στους οποίους μπορείς να ξαπλώσεις.

Αξιοθέατα

Οι μαγευτικές παραλίες, η άγρια ομορφιά της περιοχής καθώς και η πλούσια ιστορική κληρονομιά της την καθιστά ως έναν από τους πλέον ιδανικούς προορισμούς. Εμείς σας παραθέτουμε μόνο μερικούς από αυτούς. Για μια βόλτα στην παλιά Καρδαμύλη και  στα πλακόστρωτα

Παραλίες

Φωτογραφίες

COVID-19


Σας ενημερώνουμε ότι το κατάλυμα μας είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου, βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19. Όλο το προσωπικό του καταλύματος έχει λάβει την απαιτούμενη εκπαίδευση για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Το κατάλυμα έχει λάβει σήμα πιστοποίησης «Health First»