Πλήρως Εξοπλισμένα

Τα Polismata είναι πλήρως εξοπλισμένα καταλύματα και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα για την διαμονή σας. Θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν το σπίτι σας. 

Διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σε κάθε σπίτι. Εκεί θα βρείτε ότι μπορεί να χρειαστείτε, όπως εστίες μαγειρέματος και φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, φρυγανιέρα, καφετιέρα, μαγειρικά σκεύη, πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα και όλο τον οικιακό εξοπλισμό. Υπάρχει επίσης πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο ρούχων. 

Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχουν ξεχωριστά πιάτα και ποτήρια, παιδικό καθισματάκι και παρκοκρέβατο.

Στην βεράντα της κρεβατοκάμαρας υπάρχει το τζακούζι που λειτουργεί όλο το χρόνο, θερμαινόμενο και με χρωματοθεραπεία.

Στην αυλή του κάθε σπιτιού υπάρχει διαμορφωμένος χώρος για BBQ.

Σε κάθε σπίτι υπάρχει τηλεόραση σε κάθε όροφο καθώς επίσης σεσουάρ, απλώστρα, σίδερο, σιδερώστρα και χρηματοκιβώτιο.

Επιπλέον παροχές που θα σας βοηθήσουν κατά την διαμονή σας, όπως συσκευές για τα κουνούπια, είδη ραπτικής καθώς και ένα μικρό φαρμακείο.

Φωτογραφίες

COVID-19


Σας ενημερώνουμε ότι το κατάλυμα μας είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου, βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19. Όλο το προσωπικό του καταλύματος έχει λάβει την απαιτούμενη εκπαίδευση για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Το κατάλυμα έχει λάβει σήμα πιστοποίησης «Health First»