Ρομαντικές Αποδράσεις

Η Καρδαμύλη είναι σίγουρα ένας ρομαντικός προορισμός, ειδυλλιακή για ζευγάρια που αναζητούν μια ρομαντική απόδραση ή για το μήνα του μέλιτος. 

Η ιδιαίτερη τοποθεσία του καταλύματος επιτρέπει στον επισκέπτη να απολαύσει τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και τους καταπράσινους κήπους ενώ βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο του χωριού. Ιδανική επίσης για ρομαντικούς περιπάτους στα γραφικά σοκάκια του χωριού.

Χαλαρώστε, αφήστε την μαγεία της φύσης να σας ανανεώσει, είτε από το ηλιόλουστο δωμάτιο με θέα την θάλασσα και τους ελαιώνες ή απολαύστε τις στιγμές σας από το ιδιωτικό τζακούζι με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα γεμάτη θαλπωρή δίπλα από το τζάκι. 

Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε την απλότητα και την γαλήνη της φύσης με την σύγχρονη άνεση, ώστε να προσφέρουμε στους καλεσμένους μας ιδιαίτερες στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης.

Φωτογραφίες

COVID-19


Σας ενημερώνουμε ότι το κατάλυμα μας είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου, βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19. Όλο το προσωπικό του καταλύματος έχει λάβει την απαιτούμενη εκπαίδευση για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Το κατάλυμα έχει λάβει σήμα πιστοποίησης «Health First»